ÖZBEKİSTAN TAŞKENT TÜRK İLKOKULU

Vizyon: Taşkent Türk İlkokulu/Ortaokulu çalışanları olarak istiyoruz ki “Ata diyarında eğitimde özgün, düşüncede özgür ve Türk Kültürü’nü yaşatacak nesiller yetiştirmek”

Misyon: Bütün öğrencilerimizin kendi başına öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen ve kendisi ile barışık kendi özelliklerini tam kapasite kullanabilen ve farkında olan yeniliğe ve değişime açık, Türk Kültürü’nü özümseyen ve aktaran, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: SABAH GURUBU: 07.40-12.40 ÖĞLEN GURUBU: 13.00-18.00
Isınma: Doğalgazlı Kalorifer
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://taskentturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ozbekistan Toshkent Shahari Uchtepa Tumani Tinchlik Obod Mahallasi Chilanzor 23 Shirin Kochasi 57 Uy

Öğretim Şekli :İkili öğretim.

Yerleşim Yeri - Ozbekistan Toshkent Shahari Uchtepa Tumani Tinchlik Obod Mahallasi Chilanzor 23 Shirin Ko´chasi 57 Uy

Ulaşım otobüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 15